Freepictures
Image default
Banen en opleidingen

Architect Data & Analytics HBO/WO IT Professional

Architect Data & Analytics

Architect Data & Analytics Den Haag HBO/WO IT Professional

Zorgen dat de business maximale waard uit data kan halen, door de opzet en inspanning van business intelligence & analytics oplossingen hierbinnen PostNL te optimaliseren.

Wat ga je doen?

PostNL beschikt over ontiegelijk veel data. Tezamen met collega’s en onze vrouwen bepaal jij hoe de data het best georganiseerd kan word ; je werkt aan innovatie van de inlichting inrichting en huishouding van PostNL; door de inspanning van business intelligence ( bi ), data science en artificiële intelligence ( ai ), bestuur en optimaliseer je de data. Op voetbeen van de inzichten die je hieruit krijgt, kun je de business aanprijzen, waardoor de maximale waard uit de data wordt gehaald en deze wordt ingezet voor optimale bedrijfsvoering ; je werkt tezamen met de dataplatform teams aan het wedden van de juiste technologie en platformen, die aansluiten op de ( mogelijke ) oplossing vanuit de business ; van het inrichten van een datawarehouse, een datalake of een combinatie. In het hart van onze medewerking en in het brandpunt van de snelle it-ontwikkelingen bij postnl lever je een zichtbare bijdrage aan ons succes. Een mooie combinatie van coördinerend en inhoudelijk werk, midden in de dynamiek van een snel veranderende commerciële omgeving.
Onze ambitie we willen de favoriete bezorger van holland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Bovendien staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We ontwaren immermeer naar fatsoen om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig.

Wat breng jij mee?

je hebt ;
wo werk- en denkniveau ;
ervaring als bouwmeester, op het locatie van data & analytics ;
bij voorkoop weten van de mogelijkheden van amazon web instituten in ratio tot business intelligence & analytics;
je schrijft en spreekt nederlands op professioneel niveau.

We ontvangen je sollicitatie dan ook graag in het nederlands. PostNL is een handel waarbij digitalisering en it centraal staan. We zijn er glorieus op dat we voorop aanraden in technologie. Jij kunt vanuit deze sleutelpositie PostNL nog meer data gedreven opgraven, door goed stakeholdermanagement, een sterk analytisch bezit en jouw werklust.

Wat bezorgen we jou?

Een wedde van minimaal € 4243 tot maximaal € 6170 bruto per maand ( schelp 12 ) bij 37 uur ;
8 % vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je volledig werkt ;
collectieve zorgverzekering een goede pensioenregeling via ons eigen postnl pensioenfonds ;
goede inwonende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden ;
een geldstroom in je reiskosten, laptop, smartphone ;
werken waar en wanneer je wilt ;
onafhankelijkheid en vrijheid om je functie uit te voeren ;
prettige, informele werkomgeving en gemotiveerde collega’s. Je werkt in een professioneel architectuur team, op strategisch niveau en rapporterend aan de cio. Dit doe je vanuit het architectuurteam van PostNL it, bestaande uit 24 architecten. Ook werk je tezamen met collega’s van de business intelligence en analytics afdelingen. Het is grappig en professioneel samenwerken in een informele context.

Ons hoofdzetel is in Den Haag zittend en goed bereikbaar met het ov. PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook allen onthaal bij ons en maken het niet uit waar je bent bedeeld, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent. Een pre-employment screening is gedeelte van de sollicitatieprocedure. Dit betekent dat je bij je indiensttreding een testimonium omtrent gedrag ( vog ) moet kunnen beraadslagen.

Wij doen de deur niet open voor ongevraagde bezorging van kandidaten voor deze functie door bureaus. Sollicitatieproces
1. Sollicitatie bedankt voor je sollicitatie je krijgt binnenshuis vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
2. Telefonisch aansluiting bezitten we vragen over je cv of beweegreden, dan aanbellen we je.
3. Gesprekken onzelfstandig van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In zwachteling met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel misschien online via video.
4. Aanbieding je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
5. Nieuwe baan je ondertekent je gemeenschappelijkheid digitaal.

Welkom bij PostNL heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust aansluiting met mij op via whatsapp, toestel of e-mail.

https://www.vindazo.nl/keywords/it-architect.html