Freepictures
Image default
Bedrijven

4 manieren om je mooier te voelen

We hebben allemaal wel eens een dag waarop je gewoon niet goed in je vel zit. Vaak begint het ermee dat je in de spiegel kijkt en zonder enige reden denkt: goh, ik zie er niet uit vandaag. Je mooi voelen kan net een verschil maken tussen een geweldige dag en een gemiddelde dag. De volgende trucjes kun je altijd toepassen; zo heb je altíjd een geweldige dag.

Lachen

Lachen werkt altijd, ook al heb je een baaldag. Het geeft jezelf een positief gevoel. Geloof het of niet, je ziet er meteen een stuk mooier uit. Je weet wat ze zeggen: begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach…

Geef jezelf een peptalk

Oké. Stel je kijkt in de spiegel en je bent niet helemaal tevreden, hoeft dit je dag niet te verpesten. Verzin daarom een peptalk voor jezelf terwijl je je natuurlijke gezichtscrème opsmeert. Geef jezelf complimentjes over je kwaliteiten. Anderen geven je ook complimenten, dus waarom zou je dat niet bij jezelf mogen doen?  

Neem tijd voor een schoonheidsritueel

Maak tijd voor een routine waardoor je je meteen beter voelt. Wanneer je ervan houdt om jezelf goed te verzorgen of te experimenteren met make-up, doe dat dan vooral. Een beautyritueel wil echter niet meteen zeggen dat het alléén gaat om een laag make-up. Een natuurlijke gezichtscrème aanbrengen of je haar kammen zijn ook kleine dingen die ervoor zorgen dat je je net wat stralender voelt.

Werk aan je lichaam

Kleding is eigenlijk net zo belangrijk. Het belangrijkste om je mooi te voelen, is je fijn voelen in je lichaam. Sporten en gezond eten moet je niet alleen nastreven om bijvoorbeeld af te vallen. Het eten van vitamines en voldoende beweging zorgen ervoor dat je je energieker en positiever voelt.