Freepictures
Image default
Bedrijven

Waarom moet jij de slotenmaker om hulp vragen?

Eigenlijk weet je al hoe laat het wanneer je een slotenmaker Roermond moet inschakelen. Dit is vrijwel nooit om een positieve reden. De kans is groot dat je voor een gesloten deur staat en je geen andere opties meer hebt. Dit is natuurlijk altijd vervelend, maar zeker als je echt naar binnen moet om te slapen. Geloof het of niet, er zijn verschillende redenen waarom jij je huis niet meer in komt. De meest voorkomende worden hier nog even kort toegelicht. Dit is ook handig om te weten voordat je de lokale slotenmaker in Roermond inschakelt. Er worden namelijk verschillende tarieven gehanteerd in deze verschillende situaties.

 

 

De geblokkeerde sleutel

Hoewel dit vrij ernstig klinkt, kom je met een geblokkeerde sleutel nog erg goed weg. Een geblokkeerde sleutel is een sleutel die niet omdraait op het moment dat ie’ in het slot zit. Dit kan te maken hebben met roest. Je kunt speciale slotenspray kopen in de winkel. Ook kan je slotenmaker in Roermond je hier waarschijnlijk wel bij helpen.

 

 

Een sleutel die is afgebroken

Dit is misschien wel het meest irritante op de lijst. Ten eerste is de sleutel beschadigd, dus moet je sowieso een vergoeding betalen. Ten tweede is de sleutel nog steeds vergrendeld. Het is moeilijk om er vanaf te komen. Een kapotte sleutel kan de reden zijn dat er teveel druk op het slot wordt uitgeoefend. Meestal kun je nog steeds de reservesleutel gebruiken om de sleutel van binnenuit naar buiten te duwen. Ook je slotenmaker Roermond kan je helpen.

https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-roermond/