Freepictures
Image default
Bedrijven

Verschillende vloeren

Er bestaan heel veel verschillende soorten vloeren. Denk aan houten vloeren, laminaat vloeren, vloer van parket, tegels, Vinyl, PVC, tapijt en beton. Deze soorten vloeren hebben zo ook hun eigen voordelen en nadelen. Ook hebben al deze vloeren een verschil in prijzen. De vloer is duurder dan de andere vloer. Deze prijzen zullen verder ook verschillen in de plaatsingskosten. Een tapijten vloer is makkelijker te leggen dan een vloer met tegels. Zo zijn de werkuren langer en zullen de kosten omhoog gaan. Tot slot zal de bescherming per vloer anders zijn. Een tapijt is namelijk veel sneller vies dan een tegel, die je makkelijker schoon kunt maken.

 

Bescherming met stoelpootdoppen

Bij sommige van deze vloeren zullen er snel krassen kunnen ontstaan door verschuivingen van meubels. Vaak zijn deze boosdoeners in huis de stoelen. Dit wil je als bewoner zo goed mogelijk kunnen beperken. Dus ga je opzoek naar oplossingen voor jouw soort vloer en interieur. Stoelpootdoppen zijn dopjes die je aan de onderkant van je stoel kunt bevestigen. Zo bescherm je de vloer doormiddel van de harde onderkant van de stoel te veranderen in een vloerglijder dat niet krast. Hier zijn veel soorten van.

Soorten stoelpootdoppen

Je hebt heel veel verschillende soorten stoelpootdoppen. Voor elke stoel is wel een oplossing te bedenken. Of je stoel nu van hout is van staal of slede. Het maakt niet uit. Ook de vorm van de poot kan verschillen. De meest voorkomende zijn rond, vierkant of buisvormig. Deze zijn allemaal geschikt voor een stoelpootdop, zodat jouw vloer en je interieur er nieuw uit blijft zien. Deze stoeldoppen verschillen in maat, kleur en in prijs en functie. Kijk dus goed naar jouw soort interieur en materialen, zodat je de juiste stoelpootdoppen kunt vinden voor jouw woning. Er bestaan zelfklevende stoelpootdoppen, glijnagels, scratchnomore doppen en anti-slip doppen.

 

https://web-wings.nl/