Freepictures
Image default
Internet

Vastgoedsoftware: een effectieve en gebruiksvriendelijke manier van vastgoedbeheer

Wanneer u uw eigen vastgoed of dat van derden beheert, zoekt u wellicht naar een zo efficiënt en tijdbesparende oplossing om het beheren van het ontroerend goed te vereenvoudigen. Bent u nu op zoek naar een totaaloplossing op maat, dan biedt de vastgoedsoftware van Informant Software ongetwijfeld uitkomst. Al sinds 1990 is het bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en de implementatie van software voor vastgoedmanagement en VvE-management. Door de jaren heen hebben de professionals veel kennis en expertise opgedaan en al vele klanten een totaaloplossing geboden. Bent u benieuwd hoe de implementatie van vastgoedsoftware het beheer over uw vastgoed kan naar een hoger niveau kan tillen? Neem dan contact op met de professionals, zij vertellen u graag meer.

Eenvoudig al uw vastgoed of dat van derden beheren

De vastgoedsoftware van Informant Software is dé oplossing als u een manier zoekt om het beheer over uw vastgoed of dat van derden eenvoudiger, overzichtelijk en sneller te maken. De software is gebruiksvriendelijk en zeer toegankelijk en biedt oneindig veel mogelijkheden. Zo stelt u eenvoudig een database op met daarin al uw belangrijke gegevens. Denk hierbij aan technische details, informatie over de huurders en de gebruikers en foto’s van het onroerend goed. U heeft een duidelijk overzicht met alle belangrijke gegevens dat u te allen tijde kunt raadplegen. Moet u bijvoorbeeld automatisch incasso’s, betaalopdrachten, dagafschriften en aanmaningen rondmaken? Dan kunt u direct de gegevens uit uw database gebruiken en zo een hoop tijd en uitzoekwerk besparen.

Ervaar de voordelen

Wilt u graag de voordelen ervaren van vastgoedsoftware? En wilt u weten wat de professionals van Informant Software voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem direct contact op met de experts. Zij beantwoorden graag al uw vragen, voorzien u van gedegen advies op maat en zoeken samen met u naar een totaaloplossing die compleet is afgestemd op uw persoonlijke situatie en uw wensen.

https://www.informant.nl/