Freepictures
Image default
Bedrijven

Reclameborden laten drukken

 

Een goede vorm van reclame is het gebruik van reclameborden. Een reclamebord is een leuke en aparte manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Het is een vorm van reclame die goed zichtbaar is. Een reclame bord drukken is helemaal niet moeilijk of duur. De reclameborden zijn vaak weersbestendig en gemaakt van kwalitatief goed papier of karton. Hierdoor kun je ze binnen en buiten hangen. Bij de reclameborden drukken kun je ook een tekst, afbeelding of logo op laten drukken. Op zoek naar een goede partij voor het reclameborden te laten drukken? Dan ben je b ij ons aan het juiste adres. Wij hebben groot scala aan mogelijkheden en denken graag met jou mee hoe je een reclamebord kan bedrukken.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij ons kun je terecht voor een groot scala aan diverse reclameborden. Wij kunnen elk formaat en elke vorm van full colour reclameborden drukken. Zo zijn er grote reclameborden die langs de weg kunnen worden gezet tot reclameborden die kunnen worden opgehangen aan een muur van een bedrijfspand. Van hoogwaardige materialen zoals karton of plastic tot pvc doek. Er is vanalles mogelijk bij het drukken van reclameborden. Wil je een reclamebord laten drukken dan hebben wij eerst een ontwerp nodig. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar ook wij kunnen een ontwerp voor je laten maken. Wij kunnen heel het proces, van ontwerp tot reclameborden drukken en ophangen voor jou uit handen nemen.

 

Nog andere mogelijkheden

 Naast reclameborden drukken hebben wij nog meer mogelijkheden van bedrukking van promotiemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan de belettering van auto’s, gevelreclame, bedrukken van textiel, spandoeken en allerlei ander printwerk. Wij kunnen dus het gehele assortiment van drukwerk en reclamewerk voor jouw verzorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor reclameborden drukken of ander drukwerk? Nee dan contact met ons op en wij kijken wat we voor jou kunnen doen.