Freepictures
Image default
Muziek

Met onze inkoop vinyl platen komt u van uw platen af

De inkoop vinyl platen is voor iedereen die op zolder nog een stapel platen heeft die liggen te verstoffen. Wij staan bekend om onze singels en zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe pareltjes waar u niets meer mee doet. Van bekende Nederlandse artiesten tot (nog) onbekende Duitse groepen: wij helpen u er graag van af! Uiteraard alles voor een eerlijke prijs. Met onze inkoop vinyl platen helpen we iedereen om de zolder op te ruimen én om andere mensen weer blij te maken met onze ingekochte platen. En houdt u er ook nog een leuk bedrag aan over.

 

Door onze inkoop vinyl platen wint iedereen

 

Wij staan bekend om ons grote assortiment van betaalbare tweedehands singletjes, lp’s en vinyl platen. Wij waarborgen de kwaliteit en verlenen dan ook de service dat u zeker waar krijgt voor uw geld. Wij zijn hierdoor de beste opkoper en inkoper van uw platen omdat we goed kijken naar de staat van de platen. Daarom willen we ook alleen platen inkopen waarvan de kwaliteit hoog genoeg is om het door te verkopen.

 

In Nederland, België, Luxemburg en Duitsland komen we graag bij u op bezoek voor inkoop vinyl platen en om uw platen te aanschouwen. Wij staan bekend om onze professionaliteit en kennis waardoor we u ook zeker veel kunnen vertellen over de waarde van uw collectie. Naast lp’s, singeltjes en vinyl kunt u ook bij ons terecht voor uw platenspelers of andere spelers die interessant zijn voor onze bezoekers. Wij geven altijd vrijblijvend advies en kunnen dit eventueel ook via de telefoon of de mail doen. In ons magazijn hebben wij meer dan tienduizend vinyl platen staan waardoor we ook de juiste kennis aanwezig hebben om u te helpen bij de inkoop vinyl platen.