Freepictures
Image default
Bedrijven

Kwaliteitslampen van eersteklas merken voor een scherpe prijs

Zaken doen met Led Design Holland betekent besparen op velerlei manieren. Voor het advies – een lichtplan op maat – hoeft u niets te betalen. De ledarmaturen en lampen worden tegen concurrerende prijzen ingekocht. LDH kan de leds op korte termijn leveren en installeren. Dat betekent dat de eerstvolgende energierekening al een stuk lager uitvalt. En laten we de subsidie LED verlichting niet vergeten! We kunnen wel spreken van een win-win-win-win-situatie

We bespreken twee moderne ledlampen en vermelden erbij waar ze tot hun recht komen. In winkels gaat het erom producten zo voordelig mogelijk uit te lichten. Lampen moeten gericht schijnen en levensecht licht afgeven. Een led die dit absoluut doet, is de Led Downlight Siena 206. De spot is voorzien van een Philips Fortimo SLM G7 led module. De lamp heeft een extreem hoog rendement; de Lumen / Watt verhouding is 136. We lichten dit toe: voor een lichtopbrengst van 3000 Lumen verbruikt de Siena slechts 22 Watt. De poedercoating geeft deze led een professionele uitstraling. De witte lamp is 132 mm hoog en heeft een diameter van 206 mm. De gat-maat is 190 mm. De lamp is optioneel dimbaar: TRIAC, DALI, 1-10V, Casambi. Qua lichtkleur zijn er twee opties:

-3000 Kelvin oftewel warm wit;

-4000 Kelvin oftewel natuurlijk wit.

De kleurweergave (CRI) is >90. Dit betekent een excellente, natuurgetrouwe kleurweergave.

Led-panelen zijn geschikt voor op kantoor. De panels passen in standaard systeemplafonds. Een model dat veel verkocht wordt, is dat van 120 cm bij 30 cm met een 36 Watt lamp en een Lumen / Watt verhouding van 125. De exacte maten zijn: 1195 mm lengte, 295 mm breedte en 34 mm hoogte. De led schijnt in een gradenbundel van 120. De verblindingswaarde (UGR)  is <23 en voldoet aan de eisen. U kunt bij dit paneel kiezen uit twee kleurcodes: 830 of 840. De levensduur is vastgesteld op 50.000 uren. Maak een rekensommetje en de enige conclusie is dat dit paneel jarenlang meegaat.

Beide hier beschreven lampen kan LDH voor u inkopen bij een erkende LED groothandel. U krijgt er 5 jaar garantie op.