Freepictures
Image default
Winkelen

Een schilderij kopen?

Wil jij een schilderij kopen? Misschien is een Canvas foto een goed idee. Je hebt de keuze uit bijzonder veel mooie foto’s of een eigen gekozen foto. Je hebt eigenlijk geen enkele beperking, behalve je eigen fantasie. En daardoor kun je een mooi schilderij kopen die past bij je inrichting en smaak. En misschien wel een schilderij waarvan je kunt zeggen dat jij de enige bent die deze heeft. Mooi toch? Ik vertel je er graag meer over op mijn website en laat je zien wat de mogelijkheden zijn.

Steeds meer mensen hebben een prachtig canvas schilderij aan hun muur hangen. Dat is niet voor niets maar omdat je helemaal zelf de keuze kunt maken. Van een prachtig familie portret tot prachtig moderne foto’s uit de online database. En met het afdrukken zit het ook goed. Wij drukken op hoge kwaliteit zodat jij gegarandeerd bent van een prachtige blikvanger.

Kies je voor een canvas foto?

Dat je op canvas elke afbeelding kunt afdrukken die je voor ogen hebt is een groot voordeel. Op die manier kun je een schilderij kopen die helemaal naar wens is en past binnen een woonkamer, slaapkamer of kantoor. Het zorgt voor sfeer, beleving en aankleding. Daar kan geen gordijn of mooie kleur van de muur tegenop.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afdrukken van foto’s op canvas. Welke keuzes er zijn lees je op de website. Maar een ding is zeker, jij hebt het helemaal in de hand en dat is een groot voordeel.

Wil je een schilderij kopen en kies je voor canvas? Dan is er ook aan het ophangen gedacht. Zo hoef je niet zelf met lastige beugels, systemen of schroeven te werken maar een ophangsysteem wat bij jouw canvas past. Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij wij je graag helpen.

Mogelijkheden in overvloed.

Er zijn mogelijkheden in overvloed voor wat betreft canvas foto afdrukken. Je kunt tot groter dan een meter of juist heel klein omdat je een foto op canvas in een kast wil zetten. Je bent dus niet beperkt en van klein tot heel groot verzekerd dat je de kwaliteit krijgt die je voor ogen hebt.

Elke canvas wordt netjes op een houten frame gespannen voor de stevigheid en de perfecte uitstraling. Daar moet je bij het opsturen van je foto ook rekening mee houden. Een deel van je foto komt namelijk op de kopse kanten van het canvas.