Freepictures
Image default
Bedrijven

Cliënten werven voor je tandartspraktijk

Je hebt een tandartspraktijk en je wil graag wat meer cliënten werven. Je kunt dit natuurlijk zelf doen, maar je kunt ook bepaalde content voor de tandarts voor je laten werken. Content tandarts kan van alles zijn. Zo heb je drie soorten content. Je kunt je praktijk bekend maken in de mondzorgketen, je kunt offline marketing doen en je kunt online marketing doen. Met offline marketing bedoelen we dan bijvoorbeeld content tandarts zoals publicaties of papers. Met online marketing bedoelen we dan bijvoorbeeld content tandarts in de zin van zichtbaarheid op google en social media. Je kunt dus van alles doen om meer cliënten te werven, maar waar begin je? Het handigste is sowieso om te beginnen met content voor tandarts op gebied van online marketing.

 

Website

Een website is een heel handig soort content voor tandarts op het gebied van online marketing. Een nieuwe cliënt gaat vaak als eerste zoeken op internet namelijk, daarom is het ook zo handig om online te beginnen en dan het liefst met een website. Het is bij een website fijn als deze gebruiksvriendelijk is. Denk daarbij aan een contactformulier en een website die responsive is. Hiermee wordt bedoeld dat de website automatisch het formaat aanpast of je nu kijkt op je laptop, tablet of telefoon. Verder is het fijn als de website foto’s heeft van de praktijk en vaak zijn reviews ook fijn. Mensen lezen namelijk erg graag reviews.

 

Soorten website

Op het gebied van content tandarts met websites heb je twee soorten websites. Je hebt namelijk een standaard format wat speciaal voor tandartspraktijken is ontworpen en je hebt een website die volledig op maat is gemaakt. Het format is vooral gemaakt zodat je website betaalbaar en functioneel is. Het format is modern en is gericht op een goede gebruikservaring. De hoofddoelstelling van een format is dan ook bezoekers omzetten in patiënten. Bij een website op maat wordt de website volledig op je wensen afgestemd. Alles kan helemaal gemaakt worden zoals jij het wil. Maatwerk hoeft niet per se beter te zijn dan een format. Het ligt maar net aan je wensen.

https://medifactor.nl/tandarts/complete-online-marketing-tandartspraktijk/