Freepictures
Image default
Aanbiedingen

Nieuw op Disney+

Nieuw op Disney+

De bibliotheek van Disney+ wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe films en tv-programma’s die voortdurend worden toegevoegd. Hier zijn enkele van de nieuwste toevoegingen aan het platform:

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness

Het langverwachte vervolg op Doctor Strange uit 2016, deze film neemt onze voormalige Sorcerer Supreme mee naar plaatsen die nog nooit eerder op het grote scherm te zien waren. Kan Doctor Strange onze realiteit beschermen nu Madness groot dreigt te worden en de realiteit wordt bedreigd? Deze film neemt je mee door ruimte, tijd en dimensies die je nooit voor mogelijk had gehouden.

She-Hulk: Attorney At Law

De debuutserie van Marvel’s nieuwste superheld is eindelijk hier! She-Hulk, ook bekend als Jennifer Walters, is een briljante advocaat die haar bevoegdheden verkreeg na het ontvangen van een bloedtransfusie van haar neef Bruce Banner. De eerste drie afleveringen worden respectievelijk op 17, 24 en 31 augustus uitgezonden. Onze meest geliefde Daredevil, gespeeld door Charlie Cox, zal ook in de eerste serie verschijnen.

I Am Groot

Nog een Marvel-serie, deze keer in navolging van Groot, het lieftallige, boomachtige wezen van de Guardians of the Galaxy. Volledig vanuit zijn perspectief verteld, geeft deze serie je een nieuwe kijk op hoe onze boomvriend de wereld ervaart. De serie komt op 10 augustus uit.

Lightyear 

Dit oorspronkelijke verhaal van Buzz Lightyear gaat over het bescheiden begin van het personage als beginnend ruimtewachter. De stem van Chris Evans zal ons door de avonturen van Lightyear leiden terwijl hij zijn ware bestemming ontdekt. De film kwam op 17 juni uit op het grote scherm en is nu beschikbaar op Disney+.

LEGO Star Wars Summer Vacation 

Een speciale LEGO Star Wars-serie die op 5 augustus werd uitgebracht, deze show volgt Finn (Omar Miller) en zijn vrienden Rey (Helen Sadler), Poe (Jake Green) en co. aan boord van Galactic Starcruiser, The Halcyon, terwijl ze van plan zijn op een hoognodige vakantie te gaan. De dingen gaan echter niet zoals gepland en ze raken verstrikt in het midden van een avontuur. Zullen ze in staat zijn om de dag te redden en toch een ontspannende vakantie te hebben?

 

Dit zijn enkele van de nieuwste en aankomende toevoegingen aan de Disney+ bibliotheek. Met nieuwe films, tv-shows en speciale series die voortdurend worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws te zien op Disney+. Houd dus zeker nieuwe toevoegingen in de gaten en geniet van alles wat Disney+ te bieden heeft!