Freepictures
Image default
Aanbiedingen

Prototyping

website oprichten

Aan het begin van onze reis om landingspagina’s te ontwikkelen, maakten we een hele wagen en een kleine kar vol fouten. Ze waren anders, maar het leek allemaal op de situatie ‘wie is er in het bos, wie is er voor brandhout’. We zien dit nog steeds bij veel bedrijven. Er zijn veel oplossingen, maar de belangrijkste is het maken van voorlopige prototypes van websites. Daarom is het noodzakelijk om te weten en te gebruiken.

WINST ZAL NIET GROEIEN

Het prototype is geen hulpmiddel om de verkoop te verhogen, of zelfs maar een functie. Dit is een manier die helpt om alle gedachten in het hoofd en de interactie tussen medewerkers te vereenvoudigen. Als u deze aanpak implementeert, neemt uw winst niet toe, maar wordt het proces eenvoudiger en efficiënter. In een zakelijke omgeving is dit een heel belangrijk punt, dat ook zal helpen om uitspraken van de klant te vermijden in de stijl van ‘ik wilde het niet zo graag’, ‘ik had het over iets anders’ of ‘het zou verkeerd moeten zijn’.

Prototype – een diagram van uw site (pagina) met alle elementen en teksten erop;

Prototyping is een schematische implementatie van uw site om een ​​toekomstige lay-out te evalueren en verder te creëren.

Vaak wordt de lay-out van een site verward met de lay-out. Dit zijn stappen in hetzelfde proces, maar ze bevinden zich op verschillende niveaus. Omdat een lay-out een site-diagram is in een versierd ontwerp. En het diagram is een voorbereidende stap voor dit ontwerp. Het is eenvoudig, hoewel niet erg belangrijk vanuit praktisch oogpunt.

HET MEEST MOEILIJKE DEEL

Bedrijfsleiders zijn van mening dat het maken van prototypes van een bestemmingspagina het gemakkelijkste deel is van het ontwikkelen van een pagina van één pagina. Maar ik zal je een geheim vertellen – dit is het MEEST MOEILIJKE DEEL! Zonder te overdrijven. Ontwerp en codering kosten niet veel. In mijn artikel heb ik hier al op gewezen. Zodat u begrijpt waarom ik dit zeg, zal ik u de juiste stappen beschrijven bij het ontwikkelen van een prototype van een bestemmingspagina.

 • Bedrijfsaudit;
 • Markt- en concurrentieanalyse;
 • Bepaling van de doelgroep;
 • Structuurontwikkeling;
 • Prototyping;
 • Tekst schrijven.

De eerste drie stappen zijn ter voorbereiding om aan de slag te gaan. Maar hoe maak je een prototype als je je niet voorbereidt? Echt niet. Dan is het beter om het helemaal niet te doen. Deze voorbereiding duurt minimaal 3 dagen (als u uw bedrijf kent), maar meestal duurt het een werkweek. Tijdens deze week verzamel je informatie voor gebruik in je werk. Alleen het beste van mijn praktijk, aangepast aan uw concurrenten.

De vierde stap is het schrijven van een reeks bestemmingspagina-blokken, wat daarna komt. U kunt meteen beginnen met het maken van een prototype, maar het is logischer om eerst een hiërarchie van blokken op elke pagina te maken om een ​​semantische ketting te maken. Elke pagina is immers een onderdeel van een heel verhaal, dat tijdens alle blokken verteld moet worden. In het geval van een prototype van een bestemmingspagina kan het er als volgt uitzien:

 • Menu;
 • Eerste scherm;
 • Product;
 • Eigenschappen + voordelen;
 • Over bedrijf;
 • Opdracht;
 • Gevallen;

Er zijn hier geen bijzonderheden. Maar het helpt veel bij de volgende stap. We creëren deze volgorde op basis van de Hunt-ladder, selectiecriteria, angsten en klantbehoeften. Misschien spreek ik nu in onbegrijpelijke woorden, maar dit moet je weten om een ​​goed circuit te creëren. Na de structuur gaan we verder met het maken van een prototype, de held van ons artikel. In deze stap vullen we elk blok in een vooraf gedefinieerde volgorde. In tekstblokken schrijven we de belangrijkste berichten voor de tekstschrijver om daarmee rekening te houden. Bij het overdragen van een prototype voor programmering of ontwerp, schrijven we opmerkingen naar de verantwoordelijke.

De meeste marketeers denken dat dit het einde is van het prototype-proces van de website.

Wij zijn van een andere mening. En we zijn van mening dat zonder tekst het prototype niet definitief kan worden genoemd, omdat we redelijkerwijs niet kunnen inschatten hoe groot het moet zijn om de vereiste tekst op te nemen. En ook welke knoppen de logische conclusie zullen zijn, of welke afbeelding je beter voor de achtergrond kunt gebruiken. Als er binnen 1 dag een prototype van een webpagina voor u is gemaakt, bent u misleid. U heeft een zeer ruw product ontvangen zonder diepgaande uitwerking.

Nu we de basis van prototyping kennen, kunnen we verder met het proces zelf. Hier zijn 4 opties voor, maar alles komt zeker neer op twee, de handigste.

Eerst moet je het begrijpen, we zullen alleen het prototype bekijken of aanraken is ook nodig. Het klinkt raar, maar nu begrijp je alles

Aanpak 1. Kijk of klik en klik

Afhankelijk van de taak en de ernst van het project, kunnen we twee soorten prototypes gebruiken: statisch of dynamisch. Bovendien kan de tweede optie alleen worden geïmplementeerd via een softwareoplossing.

Het enige verschil is dat de ene klikbaar is en de andere niet. Voor pagina’s van één pagina worden meestal statische prototypes gebruikt, omdat er niet veel interne overgangen zijn. En voor sites met meerdere pagina’s, vooral zeer grote en complexe, moet u dynamische sites gebruiken.

Idealiter zal het klikbaar maken van het prototype het werk voor alle volgende specialisten vereenvoudigen, maar het kost veel tijd, dus veel mensen proberen dit proces te vermijden.

Wij zijn geen uitzondering, alleen hebben we een team dat elkaar perfect begrijpt, en als je dit allemaal naar een freelancer stuurt, kunnen er incidenten gebeuren.

Benadering 2. Steen, schaar of computer

Wat we niet hebben gezien in ons werk, dus we zijn nergens verbaasd over. Het is gewoon zo dat elke persoon zijn eigen prisma van de wereld heeft, zoals in het prototype, elk heeft zijn eigen benadering. Daarom kiest iedereen het beste medium voor zichzelf bij het maken van een schematische site.

Grafische editor. Als je een professionele ontwerper bent en je hebt een krachtige computer, dan kun je een prototype implementeren met Photoshop en zijn analogen.

Maar nogmaals, een optie voor 3+, want na verloop van tijd is het alsof je een kant-en-klare ontwerplay-out maakt, elk element moet helemaal opnieuw worden getekend.

Prototyping software. Er zijn speciale programma’s die speciaal zijn afgestemd op prototyping.

Daarin werken lijkt op een constructeur, waarbij je een voltooid element moet nemen en het naar de juiste plaats moet verplaatsen. Het grootste nadeel is dat je maar vanaf één computer aan een project kunt werken.

Prototyping software

Ontwikkelingsservice

Onze keuze is een programma of een service. Omdat ze specifiek op prototypes zijn gemaakt, is het daarom vrij eenvoudig om ze daar te maken, zelfs zonder kennis. Qua vaardigheidsniveau is kennis van de Paint-editor (de standaardeditor in Windows) voldoende.

5 ONTWIKKELINGSDIENSTEN

Nu zijn er veel programma’s en services voor het ontwikkelen van schema’s voor elke smaak en kleur. Maar we hebben onze eigen leiders. We hebben ze eerst geprobeerd, zelfs licenties gekocht. Om ervoor te zorgen dat u geen tijd verspilt met studeren en vergelijken, presenteer ik u hieronder een lijst met programma’s voor het maken van een website-prototype. Het volstaat om dit probleem volledig te sluiten en door te gaan met actie:

 • Balsamiq (programma en service);
 • Mockflow (service);
 • Moqups (service);
 • Axure (service);
 • Hotgloo (service).

Bijna al deze prototyping-tools hebben dezelfde functionaliteit en mogelijkheden.

De verschillen zijn minimaal. Het enige wat u nodig heeft, is bepalen of u een website-prototype online of offline gaat maken, en vervolgens de bron selecteren die u bevalt (zelfs naar subjectieve mening) en aan de slag gaat. Als laatste redmiddel zijn er bijna overal gratis proefversies of kortere versies.

KORT OVER DE BELANGRIJKSTE

Als we beginnen met het ontwikkelen van een landingspagina, dan is dit een prototype. Het verzamelt al onze kennis en marketingchips. U kunt één prototype op internet plaatsen en het zal beter converteren dan een site met een verbluffend ontwerp. Daarom is dit het moment om de waarde van website-ontwerp te heroverwegen en te vertrouwen op het schema en de teksten. Nogmaals (sorry voor de verveling), je hebt een programma nodig om een ​​prototype te maken. Om een ​​effectief prototype te maken, heb je kennis nodig van marketing, psychologie, copywriting, verkoop en andere subonderwerpen.

Neem het serieus, zoals het kiezen van uw eerste auto.

https://www.webdeveloper.today/2021/01/problem-of-unique-constraint-in-django.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html