Freepictures
Image default
Aanbiedingen

Dé plek om jezelf te ontwikkelen, dé plek om te starten met jouw carriére

Met het traineeship van Talent&Pro ben je verzekerd van een succesvolle start van je carrière binnen de financiële sector. Wij coachen je vakinhoudelijk, maar vergeten daarbij de partijen en persoonlijke ontwikkeling niet. Op onze Academy en met onze Career Coach brengen we je naar een hoger niveau. Tijdens het programma van twee jaar krijg je verschillende opdrachten binnen de financiële dienstverlening. De talenten komen op deze manier tot hun recht en kunnen zich ontwikkelen tot echte professionals!

Je ontwikkelt zowel jezelf als het traineeship van je keuze. Elke keer gaan we een stap verder dan de rest. Samen dagen we de finance sector uit om te veranderen, door een waanzinnige carrière bij Talent&Pro.

Een van de traineeships die wij aanbieden is CDD analist. De “customer due diligence” (“CDD”)-analist voert een uitgebreide identiteitscontrole uit bij het aangaan van cliënten en voert een doorlopende cliëntenmonitoring uit. Het doel van customer due diligence is te voorkomen dat financiële instellingen via hun bedrijfsactiviteiten betrokken raken bij het witwassen van geld, de financiering van terrorisme en andere vormen van criminele geldstromen.

Due diligence is wat jij gaat doen om onze cliënten te beschermen. In deze functie maak je profielen van onze klanten en zorg je ervoor dat het goede mensen zijn. Je wilt natuurlijk geen criminelen in de organisatie waar je voor werkt, dus zorg jij ervoor dat elke klant wordt gecontroleerd voordat hij/zij kan komen werken.

Bij Talent&Pro geloven we dat de beste manier om aan je toekomst te bouwen is door vandaag je handen uit de mouwen te steken. Als trainee ga je aan de slag met echte klantopdrachten bij financiële dienstverleners en overheidsinstellingen, samen met een coach die je helpt om je doelen te bereiken

Ben jij er klaar voor om gecoacht te worden naar succes? Ben je klaar om zieke vaardigheden te ontwikkelen? Ben je klaar om meesterlijke stappen te zetten? Solliciteer dan nu!