Freepictures
0

Waarom kiest u voor Xantion, hét ICT bedrijf Amersfoort?

Slechts drie (willekeurige?) letters en drie ‘woorden’ achter elkaar: ICT bedrijf Amersfoort. Velen van u denken te weten waar ze voor staan. Maar weet u dat wel echt? Ja, ik denk wel dat u weet waar de drie letters voor staan. ICT is een acroniem dat staat voor Information Communications Technology. Maar afgezien van het uitleggen van een acroniem is er geen algemeen aanvaarde definitie van ICT. Waarom? Omdat de concepten, methoden en toepassingen van ICT bijna dagelijks evolueren en het moeilijk bij te houden is.

Xantion, hét ICT bedrijf Amersfoort maakt het u makkelijk

Een goede manier om na te denken over het belang van een ICT bedrijf Amersfoort is om na te denken over alle toepassingen van digitale technologie die er bestaan om individuen, bedrijven en organisaties te helpen bij het gebruik van informatie. ICT omvat elk product dat informatie elektronisch in digitale vorm opslaat, opvraagt, manipuleert, doorstuurt of ontvangt. Bijvoorbeeld personal computers, digitale televisie, e-mail, e-mail, robots. Dat gaat al een stukje verder qua uitleg, vindt u ook niet? ICT houdt zich dus bezig met het opslaan, opvragen, manipuleren, verzenden of ontvangen van digitale gegevens. Belangrijk is ook de manier waarop deze verschillende gebruiksmogelijkheden met elkaar kunnen samenwerken.

Twee soorten categorieën

  1. Traditionele computer gebaseerde technologieën (dingen die je typisch op een personal computer of met computers thuis of op het werk kunt doen): Word, PowerPoint, Excel. Allerlei software die je gebruikt om documenten te maken.

  2. Digitale communicatietechnologieën (waarmee mensen en organisaties digitaal kunnen communiceren en informatie digitaal kunnen delen): Interne- en externe netwerken.

In een bredere context

Kort gezegd zullen de professionals van Xantion met zekerheid voor u in actie komen indien zich problemen voordoen bij of met hetgeen hierboven in het kort is uitgelegd over ICT en wat er allemaal bij komt kijken. Het beheer van dit en nog veel meer kunt u uit handen geven voor slechts € 1,95 per werkplek per dag. Geen kopzorgen meer over alles wat met ICT te maken heeft, waaronder ook uw servers. Niet alleen op cruciale momenten maar altijd is er zo een oplossing voorhanden indien zich problemen voordoen die niet door uzelf snel kunnen worden opgelost.