Freepictures
Image default
Gezondheid

Help acnelittekens te verlichten

Mourits huidtherapie is een procedure waarbij water met vitamines en antioxidanten wordt gebruikt om acne littekens te verlichten. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten, waarbij het gezicht van de cliënt grondig wordt gereinigd en gebaad in een reeks warme handdoeken. Daarna kan de cliënte wat roodheid op haar huid zien, maar dit zou binnen een paar uur moeten verdwijnen. HydraFacial is een geavanceerde behandeling die water en blauw licht gebruikt om acne littekens, spataderen en rimpels te verminderen. De behandeling is ideaal voor iedereen die een gladde en egale huid wil. Niet-invasief alternatief voor injectables, het is een geweldige keuze voor personen met een gevoelige huid of rosacea. Diepe reiniging en hydratatie worden gebruikt om de huid lichter te maken. Deze behandeling kan het beste worden gebruikt om een ‚Äč‚Äčongelijkmatige textuur en toon te behandelen en toekomstige puistjes te helpen voorkomen.

Niet-invasieve procedure

Hydrafacial is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van een salicylzuur was vacuüm en exfoliatie om het verschijnen van acne littekens te verminderen en huidaandoeningen zoals melasma te behandelen. Deze krachtige behandeling bevat natuurlijke en door de mens gemaakte ingrediënten. Hydrafacial behandeling verbetert de textuur en de toon van uw huid door oude cellen uit de bovenste laag van uw huid te verwijderen. Dit zal ook helpen de poriegrootte te minimaliseren en poriën te ontstoppen die in de loop van de tijd verstopt zijn geraakt. HydraFacial is de nieuwste technologische laserbehandeling voor het verwijderen van acne littekens en hyperpigmentatie met een succespercentage van 95% voor het verminderen van acne en volwassen acnelittekens. Met kleine en pijnloze behandelingen is deze niet-ablatieve laser behandeling ontworpen om dode huidcellen van het gezicht, de handen en andere delen van het lichaam te verwijderen. Resultaten van deze procedure omvatten een helderdere en gladder uitziende huid, evenals extra voordelen, zoals het voorkomen van toekomstige puistjes, het verkleinen van de poriegrootte en het stimuleren van de collageenproductie.

Hydrafacial effectief en veilig

HydraFacial is nuttig en effectief voor personen met vrijwel elk huidtype, omdat het volledig aanpasbaar en mild is. Deze behandeltechniek zorgt ook voor een consistent resultaat, zodat u erop kunt rekenen dat HydraFacials elke keer hetzelfde resultaat geeft. Dankzij de flexibiliteit van de HydraFacial kan het veilig worden gecombineerd met andere behandelingen, dus vraag uw dermatoloog of er andere procedures zijn die zij zouden voorschrijven om u te helpen uw doelen te bereiken. HydraFacial kan gunstig zijn voor de gezondheid van hun huid. HydraFacials zijn zeer gunstig voor mensen met acne en rosacea. Als gevolg hiervan raakt de huid uitgedroogd en maakt het lichaam meer talg olie aan om de huid te hydrateren.